Dé keuze voor de Ondernemer

“Business Lifestyle is wat je zakelijk wilt uitstralen en hoe je zakelijk wilt overkomen.”

 

Je bent zelf het eerste én beste visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het belangrijk hoe je er uit ziet en overkomt. Daarom maak je keuzes. Wat trek je aan? Laat je een baard staan? Welk horloge doe je om? LeaseAholic heeft de mooiste producten voor je verzameld waarmee je altijd goed voor de dag komt. Let er wel op dat je alles goed combineert.

Samsung Galaxy S9+

De beste, snelste, mooiste etc. telefoon van 2018 is de Samsung Galaxy S9 en S9+. Zijn infinity scherm (scherm vouwt zich links en rechts over de telefoon heen). Daardoor heb je een maximaal beeldscherm en toch geen grote telefoon. De S9+ heeft een langere batterijduur dan de S9 en heeft daarom onze voorkeur.

Belangrijkste specificaties S9+

• 6,2 inch Super AMOLED-beeldscherm
• 6 GB werkgeheugen, 64 – 256 GB opslaggeheugen en MicroSD
• 12 MP camera achterop, 8 MP selfiecamera
• Vinger- én irisscanner
• Water- en stofbestendig

Tag Heuer Connected Modular 45

Tag Heuer presenteert als luxe merk de meest praktische smartwatch op de markt. Naast zijn luxe uitstraling heeft hij zeer veel functies die werken op Google's Androids Wear 2.0. De bandjes, kroon en kast zijn makkelijk te verwisselen. Het digitale uurwerk is zelfs omwisselbaar voor een mechanische. Onze keuze is de zwart keramieke band met mat zwarte keramieke kast. Dit vanwege de zakelijke én casual friday uitstraling.

Belangrijkste specificaties Tag Heuer

• Bandje, kroon en uurwerk zijn verwisselbaar
• Intel chip en 4 GB opslag
• HD Amoled scherm
• Bluetooth, Wi-Fi, GPS en NFC-sensor
• 50 meter waterbestendig

Happy Socks

Vrolijkheid verspreiden door iets alledaags kleurrijk te laten zijn. Dat is de visie van Happy Socks. Met deze sokken breng je een beetje vrolijkheid in een saaie vergadering.

Happy Socks biedt met hun vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan designs een breed scala aan kleurencombinaties en originele patronen. Het zijn kwalitatief goede design sokken die zowel voor vrouwen als mannen leuk zijn. Unisex. De Dressed Socks zijn ook langer, zodat je minder been ziet onder je strak gesneden maatpak. Onze keuze is de 7-days box.

Daarnaast bieden ze ook ondergoed voor mannen en vrouwen.

Mascalori

Verbazen doe je met Mascolori. Een stijlvolle business look maak je af met unieke schoenen met een eigen karakter waarmee je je gevoel voor stijl laat zien. Met Mascalori laat je zien wie je bent. Deze kurken Mascalori, Cork Landscape, is nu onze favoriet. Maar vanwege Mascalori's diversiteit kunnen we volgende maand een andere favoriet hebben. De mannen die Mascolori dragen snappen dat als geen ander. De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, experimenteren en ontdekken is wat Mascoloristen bindt.

Van Tilburg Bedrijfskleding

Kleding is vaak het eerste waar iemand op let. Bepalend voor de indruk die u achterlaat en dus van belang als het gaat om zakelijk succes. Goed gekleed gaan is professioneel voor de dag komen. Bovendien versterkt bedrijfskleding de herkenbaarheid van uw organisatie en straalt uw team eenheid uit. Bij Van Tilburg kijken we zorgvuldig wat het beste bij u en uw organisatie past. Comfort en klasse op maat.

Piquadro

Piquadro is een Italiaans kwaliteitsmerk met hoogwaardige design producten. Alles van het beste leer gemaakt en uitgevoerd in mooie ontwerpen. Piquadro tassen zijn gemaakt van de allerbeste italiaanse lederen huiden en stralen klasse uit. Er is keuze uit business tassen, reistassen en handtassen van dit Italiaanse topmerk.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Volgens onze lezers en ons testteam is de Philips DiamondClean de beste elektrische tandenborstel. Hij verwijdert o.a. tot 10x meer tandplak, je hebt minder tandaanslag en krijgt gezonder tandvlees. Het is de beste en meest complete reiniging van je mond. Via de Sonicare app bekijk je je poetsgedrag en kun je het ook opslaan. De ingebouwde chip herkent ook het type opzetborstel en stelt de juiste poetsstand in.

Gillette Fusion 5 Proshield

Mannen, zeg nou zelf: het liefst breng je toch zo min mogelijk tijd voor de spiegel door? Maar één ding is wel belangrijk voor een zakelijke afspraak. Scheren! Dat moet gewoon goed, snel, comfortabel en zonder irritante stoppels en bultjes achteraf. Dus ga je voor ‘The best a man can get’, ofwel: Gillette scheermesjes. Volgens de Amerikaanse scheerspecialisten zijn de nieuwe Gillette Fusion ProShield scheermesjes de beste ooit. Deze hebben een dubbele lubricatiestrip en vormen als het ware een schild voor je huid.

Onze keuze is de Gillette Fusion5 ProShield Power met Flexball Technology. De power moet nog naar Nederland komen, maar tot die tijd scheren we heerlijk zonder power.

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43,
5406 AN, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394