Het redactie team

Met deze helden zijn wij de SCHAKEL tussen U en de leaserijder!

 

Joeri van Dam

Eigenaar, leaseautojournalist
Joeri weet met zijn kennis en ervaring van leasemaatschappijen, autodealers en importeurs wat er speelt op de zakelijke markt. Hij is ook in het bezit van het VNA-Lease diploma.

Michel Huizenga

Leaseautojournalist
Veel ervaring als columnist, redacteur en schrijver. Herkent (bijna) elke auto op straat. Rijdt dagelijks in een leaseauto, maar is ook altijd bezig met het uitzoeken van zijn nieuwe auto.

Toby van Luit

Leaseautojournalist
Toby heeft veel passie en liefde voor alles wat rijd. En dan vooral voor zijn Triumph Spitfire uit 1980.

Christian Schilder

Testrijder en autojournalist
Er is geen ontkennen aan. Christian is verslaafd aan autorijden. Hij houdt van ploffende uitlaten, ronkende motoren en rijdt graag wat sneller daar waar het kan. Uiteraard zonder andere tot last te zijn.

Joey Jacobs

Autofotograaf
Simpelweg foto’s maken van auto’s! Experimenteren met verschillende invalshoeken is wat een foto onderscheidend maakt. Naast auto’s fotografeert Joey ook graag sneakers.

Frank van Hoof

Autofotograaf
Fotografie is altijd al een onderdeel van zijn leven geweest. Als zoon van een trouwfotograaf was hij in zijn jonge jaren al regelmatig in de DoKa van zijn vader te vinden. Dáár is de liefde voor de fotografie begonnen.

Maarten van der Westen 

Testrijder en autojournalist
Passie is belangrijk in de autobranche. Elke moderne auto is een goede auto, maar welke spreekt de emotie aan? Waarom wil iemand de ene auto, en is iemand anders gek van een andere. Mijn eigen passie is mijn felblauwe Ford Mustang GT uit 1998.

Eindredacteur – adviescommissie
Met bijna 25 jaar ervaring als eindredacteur bij landelijke media corrigeert hij de redacteuren van LeaseAholic waar nodig.

Autojournalist – adviescommissie
Zijn ruime autojournalistieke ervaring, nationaal en internationaal, deelt deze gepensioneerde autojournalist graag met LeaseAholic.

Ike Wouda

PR en Event specialist

Ike Wouda, voormalig PR en Event specialist bij twee van Nederlands grootste auto-importeurs, ondersteunt en adviseert LeaseAholic op het gebied van Communicatie en Evenementen.

Wij brengen u in contact met de (private) leaserijder!

De juiste invulling van uw digitale showroom (lees: website) zorgt ervoor dat in contact blijft met uw doelgroep.

 

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394