Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

door | sep 21, 2020

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Hier kun je niet alleen elektrische auto’s zien en testen, maar ook E-bikes, elektrische scooters en motoren. Bekijk hier alle deelnemers.

Vrijdag 2 oktober is er voor de zakelijke markt, fleetowners, tankstationshouders, overheden en beleidsmakers. Zaterdag 3 en zondag 4 oktober zijn zakelijk georiënteerde en particuliere elektrische autorijders van harte welkom. Iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden en de overstap wil kan maken, kan hier alle kennis en ervaring opdoen. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen hun eerste elektrische meters maken. Hier vind je het programma van alle dagen.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394