En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

door | feb 13, 2020

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year.

Mijn categorie: Autopersonality of the Year

In de categorie Autopersonality of the Year was ik (Joeri van Dam) geselecteerd voor deelname. De concurrentie was niet mals met diverse andere landelijk bekende personality’s. Trots was ik dan ook toen ik hoorde dat ik de meeste stemmen ontvangen had voor de award Autopersonality of the Year. Loon na hard werken noem ik dat. Super dat jullie allemaal op me gestemd hebben en dat jullie het waarderen hoe ik via diverse kanalen en klanten de zakelijke rijder informeer.

De award heeft een mooie plek op kantoor gekregen!

Mede mogelijk gemaakt door

Deze verkiezing was door de Nationale Auto Awards georganiseerd en werd mede mogelijk gemaakt door United Consumers, Autorai.nl en Studio’s Aalsmeer.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394