Audi introduceert Audi A4 S line black edition

door | jul 30, 2017

Het Duitse automerk Audi stelt voor de A4 een nieuwe uitvoering te beschikking. De Audi A4 S line black edition is er vanaf € 46.000,-. Kopers kunnen hem tot het einde van dit jaar bij de dealer bestellen.

Sportief zwart

Opvallend aan deze uitvoering, zijn de zwarte details waarmee hij is uitgevoerd. De zwarte Audi-ringen op de achterportieren, de hoogglans zwarte buitenspiegels, maar ook het getinte glas zijn hier een goed voorbeeld van. De onderzijde van de bumper en de dorpels moeten het ook stellen met een hoogglans zwarte kleur.

Van binnen is hij voorzien van een zwart lederen multifunctioneel stuurwiel en  lederen bekleding met rode stiksels. Houten decoratielijsten in zwart pianolak en een lichtpakket zijn ook aanwezig.

Rijke uitrusting

De A4 S line black edition is standaard rijk uitgerust, met o.a. comfort-airconditioning, MMI-navigatie, Audi Connect-diensten, Audi Sound System, een licht-/regensensor, diefstalalarm, LED-koplampen en -achterlichten en LED-instapverlichting met Audi-logo.

Audi meldt, dat deze uitvoering in combinatie met alle benzine- en dieselmotoren zijn te leveren, met uitzondering van de 2.0 liter TDI ultra. Deze wordt niet geleverd als S line black edition. Ten slotte zijn alle motoren gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tegen meerprijs kan de klant kiezen voor een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394