BMW i3s is sportiever dan gewone i3

door | aug 30, 2017

BMW stelt zijn flink verbeterde leasetopper voor: de elektrische BMW i3. Naast de reguliere variant, is hij er nu ook als sportieve BMW i3s. Op IAA Frankfurt is hij voor het eerst te zien.

Uiterlijk vernieuwd

Het uiterlijk van de i3 is licht aangescherpt. LED-koplampen zijn vanaf nu standaard, terwijl de LED-richtingaanwijzers nu in de nieuwe voorbumper zijn verwerkt. Ook de achterbumper is nieuw. Het leveringsprogramma is verder verrijkt met twee exterieurkleuren: Imperial Blue en Melbourne Red.

Binnenin vinden we een nieuw iDrive-bedieningssysteem en nieuwe, optionele stoelbekleding.

Nu ook als BMW i3s

Naast de reguliere BMW i3, is er nu ook de BMW i3s. Deze versie levert meer vermogen (+14 pk), wat uitkomt op 184 pk. De topsnelheid is komt daardoor 10 km/h hoger uit, op 160 km/h. De acceleratie naar 100 km/h gaat ook 0,4 sec. sneller. Uiterlijk is ‘ie herkenbaar aan het 10 mm verlaagde onderstel, 20 inch lichtmetaal en de andere bumpers.

Zowel de i3 als i3s zijn voorzien van een 33 kWh-accupakket. Die kan gekoppeld worden aan een verbrandingsmotor, waardoor de actieradius tot 330 km toeneemt. Zonder range extender bedraagt het rijbereik ongeveer 200 km.

De volledig elektrische varianten genieten tot en met 2020 van 4% bijtelling. De versies met range extender (kleine optionele verbrandingsmotor) hebben 25% bijtelling.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394