Ford levert Fiesta als sportieve ST-Line en luxe Vignale

door | aug 4, 2017

Het aanbod van de nieuwe Ford Fiesta is verrijkt met twee keuzes: de Fiesta ST-Line en Fiesta Vignale. Beiden zijn nu bestelbaar en komen in oktober naar Nederland.

Fiesta ST-Line en Vignale

Hoewel de ST-Line zicht focust op sportiviteit, richt de Vignale-uitvoering zich op luxe. De laatstgenoemde variant is voorzien van 17 inch lichtmetalen wielen, opvallende exterieurdetails en lederen interieurbekleding. De ST-Line onderscheidt zich met een gewijzigd onderstel en sportievere bumpers.

Verschillende opties

Daarnaast kent het Fiesta-gamma een aantal opties. Zo kun je kiezen voor een glazen panoramadak, een B&O Play-audiosysteem en het SYNC 3-infotainmentsysteem.

Ook op veiligheidsgebied is de Fiesta beter dan zijn voorganger. Het model is er met adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en verkeersbordherkenning.

Van 85 tot 125 pk

Ford biedt de Fiesta aan met zowel een benzine- als dieselmotor. Het motoraanbod omvat de 1.0 liter EcoBoost-benzinekrachtbron (100 of 125 pk) en de 1.5 liter TDCi (85 pk).

Prijzen voor de Fiesta ST-Line beginnen bij € 18.795,-, terwijl de Fiesta Vignale leverbaar is vanaf € 21.345,-. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394