Grijs kenteken Mitsubishi Pajero Van vanaf € 37.990,-

door | jul 22, 2017

De ondernemer heeft voortaan te kiezen uit een nieuw model, want Mitsubishi heeft voor bedrijven het aanbod uitgebreid met de Mitsubishi Pajero Van LWB. Prijzen starten bij € 37.990,- (exclusief BTW en BPM).

Leverbaar in twee varianten

Mitsubishi’s nieuwe Pajero Van is te leveren met keuze uit twee soorten versies, namelijk de Panel Van en Side Window Van. Het tussenschot zit bij het eerste model bij de B-stijl, het andere model is voorzien van een tussenschot dat zich bevindt bij de C-stijl. De maximale laadcapaciteit/laadlengte bedraagt respectievelijk 1,87 m3/167 cm en 1,4 m3/125 cm. Beide varianten hebben een laadvermogen van 785 kg.

Trekgewicht tot 3.500 kg

De bedrijfswagen heeft de beschikking over een 3.2 liter DI-D turbodieselmotor met 441 Nm koppel en 190 pk aan vermogen. Dit motorblok wordt standaard gekoppeld aan een vijftrapsautomaat. Ook vierwielaandrijving is standaard aanwezig. Geremd mag de Pajero Van maximaal 3.500 kg trekken.

Cruise- en climate control op de Mitsubishi Pajero Van

De standaarduitrusting van deze nieuwe Pajero Van bestaat uit o.a. een leder bekleed stuurwiel, cruise- en climate control, 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en een audio-installatie met USB-aansluiting.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394