Hier de prijzen van de nieuwe Volvo XC40

door | okt 1, 2017

Onlangs is de nieuwe Volvo XC40 onthuld. Wat de kleinste SUV van het merk moest gaan kosten was toen nog niet bekend. Nu zijn de prijzen bekend en is duidelijk dat hij vanaf € 39.975,- verkocht wordt.

Standaarduitrusting van de nieuwe Volvo XC40

Het ontwerp, de veiligheidssystemen, het ontzorgen en de blik op de toekomst met Care by Volvo en Volvo On Call zijn al eerder onthuld en beschreven. De standaarduitrusting is nu ook bekend geworden. De nieuwe XC40 beschikt onder andere over een 9-inch touchscreen voor audio en navigatie en 17-inch lichtmetalen velgen.

Bovenop de standaarduitrusting zijn er diverse Lines, paketten en uitrustingsniveaus te kiezen. De Luxury Line (€ 2.500,-) richt zich op luxe en comfort, de IntelliSafe Pro Line (€ 995,-) op veiligheid en de Connectivity Line (€ 395,-) op verdergaande integratie met de smartphone.

Aantrekkelijk voor de leaserijder

De aandacht van de Leaserijder gaat wellicht ook uit naar de Business Pack Connect. Voor € 1.595,- wordt de nieuwe Volvo XC40 uitgerust met zaken als gratis online kaartupdates, parkeerassistentie aan de voorkant, een camera aan de achterkant en een automatisch dimmende binnenspiegel.

De eerste Volvo XC40’s die op de markt komen zijn uitgerust met een speciale Intro Edition. Deze wordt geleverd met een T5 of D4 motor en is voorzien van een panoramadak, 19-inch velgen, Park Assist-camera aan de achterkant, uitgebreide navigatie en audio en leren bekleding.

Drie benzinemotoren en twee dieselversies

€ 39.975 is de prijs die je betaalt voor de lichtst gemotoriseerde Volvo XC40. Dan beschik je over de 1,5 liter T3 benzinemotor die 156 pk voortbrengt. Als je benzine wilt rijden heb je verder de keuze uit de T4 met 190 pk en T5 met 247 pk. De T4 en T5 zijn beide uitgerust met een 8-traps Geartronic automaat. De T5 drijft bovendien alle vier de wielen aan. Tegen meerprijs is AWD ook op de T4 te verkrijgen. De duurste T5 gaat € 58.375,- kosten.

Dieselrijders kunnen kiezen uit de D3 met 150 pk en de D4 met 190 pk. De D4 is voorzien van een AWD Geartronic automaat, bij de D3 is dit een optie. De prijzen liggen tussen de € 43.975,- en € 57.875,-.

Alle motorvarianten met 22% bijtelling

Voor de leaserijder is het interessant dat Volvo vermeld dat alle modellen van de Volvo XC40 in de 22% bijtelling categorie vallen. Vanaf het voorjaar van 2018 staat de eerste Volvo XC40 in de showroom.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

Wil je ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394