Honda Civic nu ook leverbaar met 1.6 i-DTEC diesel

door | aug 22, 2017

De Honda Civic is nu ook leverbaar met een 1.6 liter i-DTEC-dieselmotor. De levering in Europa start in maart volgend jaar.

Dit verbruikt de Honda Civic diesel

Honda’s dieselkrachtbron is één van de eerste motoren, die aan de WLTP-verbruikstest wordt onderworpen. Hierdoor krijgt men inzicht in het praktijkverbruik, in plaats van alleen theoretische cijfers. Gemiddeld verbruikt de Civic 1.6 i-DTEC 3,7 liter/100 km, wat identiek is aan een CO2-uitstoot van 99 gram per km.

1.6 liter i-DTEC levert 120 pk

De 1.6 liter i-DTEC is 120 pk sterk en heeft een cilinderinhoud van 1.597 cc. Het maximumvermogen wordt gehaald bij 4.000 tpm, terwijl de maximale trekkracht wordt bereikt bij 2.000 tpm.

Verder wordt het leveringsprogramma uitgebreid met een 9-trapsautomaat! Deze automatische transmissie wordt vanaf medio 2018 aan het Civic-gamma toegevoegd.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394