Jaguar E-Pace is de “kleine” SUV

door | jul 7, 2017

De compacte Jaguar E-Pace is geprijsd. Hij is er vanaf € 48.300,-. Daardoor is hij niet alleen een kleine € 10.000,- goedkoper dan zijn grotere broer de Jaguar F-Pace, maar is hij “natuurlijk” ook iets kleiner. De E-Pace is 35 cm korter, maar Jaguar geeft aan dat de ruimte achterin nog steeds zeer genereus is. En ondanks dat de bagageruimte een kleine 100 liter kleiner is, kan de E-Pace maar liefst 577 liter vervoeren.

Jaguar E-Pace prestaties

De E-Pace is leverbaar met drie dieselmotoren met 150, 180 of 240 pk. De twee benzinemotoren leveren 249 en 300 pk. In dit zakelijke segment worden er iets meer benzinemotoren verkocht, maar we verwachten toch veel van de diesel (D150). Deze is vanwege zijn lage uitstoot van 124 gram aantrekkelijk geprijsd. De dieselprestaties lopen op van 0 – 100 km/h in 10,7 voor de D150 tot 9,3 voor de D180. De topsnelheden van de diesels liggen rond de 200km/h. De benzine E-Pace’s zijn iets potenter. Ze sprinten tussen tussen de 7,4 en 6,0 sec. naar 100km/h. En eindigen pas bij minimaal 224 km/h voor de P240 of 243 km/h voor de P300.

Herkenbare Jaguar

De Jaguar heeft hij uiterlijk te danken aan zijn sportieve broer de Jaguar F-Type. De familieverwantschap is te zien in de grille, gespierde welvingen en korte overhang voor en achter. Met grotere 21 inch velgen is de E-pace een echte koppendraaier.

“The E-Pace is the sports car of its class”
Ian Callum

Leaserijdersversie

Speciaal voor de leaserijder en snelle beslissers is er de First Edition. Deze wordt alleen geleverd met de 180 pk diesel of 249 pk benzine. Aan de buitenkant is de First Edition te herkennen aan hoogglans zwarte details de 20 inch diamantgepolijste dubbelspaaks velgen. De inzittenden zitten dan op ebony (zwart) kleurig leder met rode stiksels en ebony suède hemelbekleding. Extra luxe is er ook in de vorm van een met gebaren te openen achterklep, Activity key (keyless entry via een polsband). Oh ja. je kunt de First Edition alleen bestellen in het rood, wit of zwart.

4G wifi

Ook Jaguar biedt nu, afhankelijk van de uitvoering, 4G wifi met connectiviteit tot wel acht apparaten, vier 12-volt oplaadpunten en vijf USB aansluitingen. Dat zijn meer oplaadpunten, dan de maximaal vijf inzittenden.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394