Mazda6 Skylease Drive voor de leaserijder

door | jul 17, 2017

Het Japanse Mazda komt met een nieuwe, tijdelijke Skylease Drive-uitvoering aanzetten voor de Mazda6. Deze uitvoering is gelimiteerd op 100 stuks, en bedoelt voor de zakelijke rijder. Prijskaartje begint bij € 37.640,- voor de Skyactiv-G 165. De Mazda6 Skylease Drive is per direct verkrijgbaar.

Benzine of diesel voor de leaserijder

Mazda levert de Mazda6 Skylease Drive als Sedan en Sportbreak. De klant kan kiezen uit twee motoren, namelijk de 2.0 liter Skyactiv-G 165-benzinemotor en de dieselende 2.2 liter Skyactiv-D 150. Beide motoren worden standaard gekoppeld aan een zestrapsautomaat.

Mazda6 Skylease Drive, rijk uitgerust

De uitrusting van de zakelijke Skylease Drive-uitvoering omvat onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren vóór en achter, climate control  achteruitrijcamera en een Traffic Monitoring-camera. Zaken zoals cruise control, een Bose-audiosysteem met DAB+, MZD Connect en een zwart lederen interieur, is ook aanwezig. De leaserijder heeft niets meer te wensen.

12 maanden internet

Ten slotte is dit model voorzien van een internetverbinding. Het snelle internet is de oorzaak van de samenwerking tussen Mazda en de Zweedse telecomaanbieder Tele2. De aanwezige Netgear 4G-router zorgt ervoor, dat de verbinding stabiel blijft, en dat de gebruikers zonder problemen gebruik kunnen maken van het internet. Diegene die deze auto koopt, krijgt bij aanschaf twaalf maanden lang internet, met een maximum van 5 GB per dag. Na één jaar dient de koper zelf op zoek te gaan naar een (betaalde) telecomaanbieder. Hopelijk kun je deze additionele kosten toe laten voegen aan je leasecontract.

 

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394