Nieuwe 190 pk-versie voor Volkswagen Arteon

door | aug 27, 2017

De nieuwste Volkswagen Arteon is vanaf nu ook te leveren met een 2.0 liter TSI-benzinemotor met 190 pk. De koper kan uit drie uitrustingsversies kiezen, namelijk Elegance, Elegance Business of Business R. Voor € 47.550,- wisselt hij van eigenaar.

Nu ook met 190 pk

Kopers van de Volkswagen Arteon kunnen voortaan kiezen uit een nieuwe vermogensvariant, namelijk 190 pk. De 2.0 liter TSI-krachtbron was al eerder verkrijgbaar, maar dan met 150 en 280 pk aan vermogen. Deze motor zit er exact tussen in. Zijn 150 paarden te weinig, maar 280 te veel van het goede, dan is de 190 pk-variant de juiste keuze.

Standaard koppelt Volkswagen de nieuwe motorisering aan een zeventraps DSG-automaat. Accelereren van 0-100 km/h doet de Arteon in 7,7 seconden. Zijn topsnelheid 239 km/h. Het gemiddelde verbruik ligt op zo’n 6 liter brandstof per 100 km, terwijl zijn CO2-uitstoot 135 g/km bedraagt.

Drie uitrustingsversies

Volkswagen bied de Arteon aan met keuze uit drie uitrustingsversies: Elegance, Elegance Business of Business R.

Als eerste is er de Elegance-uitvoering, die zich laat herkennen door de LED-koplampen en -achterlichten, grootlichtassistent, rijprofielinstelling, Climatronic-airconditioning, telefoonvoorbereiding Bluetooth en een infotainmentsysteem. De buitenkant van de Arteon kenmerkt zich door de 18 inch lichtmetalen velgen en de Shikai-chroomaccenten.

De uitvoering Elegance Business voegt naast het zojuist genoemde het Discover Media-multimediasysteem aan toe. Heb je meer te besteden, dan kan je kiezen uit de meest luxe versie, namelijk Business R. Zaken zoals LED Plus-verlichting, getinte ruiten, 18 inch lichtmetalen Sebring-velgen en R-Line details, met o.a. een sportstuur, zwarte dakhemel, sportieve bumpers, sideskirts en achterspoiler, zijn standaard aanwezig bij deze uitvoering.

Alle prijzen Volkswagen Arteon

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

2.0 TSI (190 pk) Elegance: € 47.650,-

2.0 TSI (190 pk) Elegance Business: € 47.550,-

2.0 TSI (190 pk) Business R: € 49.050,-

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394