Nieuwe Volvo V60 Business Sport voor leaserijder

door | sep 29, 2017

Volvo introduceert een nieuwe uitrusting voor de V60, genaamd Volvo V60 Business Sport. Dit is een R-design uitvoering met sportieve extra’s gericht op de leaserijder.

Sportieve uitstraling

Een Volvo R-design is een Volvo met een sportieve uitstraling. Bij de V60 Business Sport is dit goed terug te zien. Van binnen heeft de auto een sportieve uitstraling door sportpedalen en een met leer beklede pook en stuur. Ook de stoelen zijn sportief uitgevoerd en met leer bekleed.

Aan de buitenkant is het sportieve karakter terug te zien in de R-Design 18-inch lichtmetalen velgen, de chroomkleurige raamlijsten (Silk Metal) en in het uitlaatsysteem met aan beide kanten een ronde uitlaatpijp. Naast de uiterlijk kenmerken is het chassis verlaagd en zijn de schokdempers stijver. Daardoor zal ook het weggedrag sportiever zijn.

Standaarduitrusting en optiepakketten Volvo V60 Business Sport

De standaarduitrusting bevat veel aantrekkelijke opties voor de zakelijke rijder. Naast de lederen bekleding en lichtmetalen velgen een 5” beeldscherm voor de navigatie en audio, Park Assist aan de achterkant en verwarmbare voorstoelen. Bovenop de standaarduitrusting zijn er drie optiepakketten te bestellen. Voor € 2.595,- krijg je de Luxury Line. Het beeldscherm wordt 7” groot en de navigatie en audio mogelijkheden zijn uitgebreider. De Park Assist krijgt er een camera bij en er wordt een elektrisch schuifkanteldak gemonteerd. Het pakket IntelliSafe Pro Line kost € 1.995,-. Dit beschikt over allerhande veiligheidshulpmiddelen voor de bestuurder en de weggebruikers rondom de Volvo. Met de Scandinavian Line van € 995,- krijg je de Volvo On Call app. Daarmee kun je met je telefoon de V60 Business Sport verwarmen, openen en sluiten, de navigatie instellen, hulpdiensten inschakelen en met de app is de Volvo een wifi-hotspot voor inzittenden.

Prijzen en motorisering

Om in de V60 Business Sport te kunnen rijden betaal je € 38.995 voor de 190 pk T4 benzinemotor en € 40.495 voor de D4 190 pk dieselmotor. Voor een (6-traps) Geartronic automaat op de T4 betaal je € 2.000,-. Wil je de D4 uitrusten met een (8-traps) Geartronic automaat dan kost je dat € 2.500.

Wachten met bestellen is niet nodig, dat kan namelijk per direct.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

Ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394