Nissan Qashqai en Nissan X-trail hebben een nieuwe prijs

door | jun 26, 2017

De Nissan Qashqai en Nissan X-Trail hebben een nieuwe vanafprijs. De Qashqai is er vanaf € 26.290,- en de X-Trail vanaf € 31.290,-. Beide modellen zijn leverbaar vanaf respectievelijk september en oktober.

Frisse Nissan Qashqai

Vanaf afgelopen maart is de Qashqai vernieuwd. Hij heeft namelijk een nieuw front gekregen tezamen met een nieuwe grille en koplampen.

De Qashqai past met zijn nieuwe uiterlijk nog beter bij zijn Nissan familie. Je kunt kiezen uit de volgende motoren. Een 1.2 en 1 .6 liter benzinemotor of een 1.5 en 1.6 liter dieselmotor. Een handgeschakelde zesbak of X-tronic CVT-automaat en voor- of vierwielaandrijving zijn ook als opties te bestellen.

Up-to-date Nissan X-Trail

De Nissan X-Trail is ook vernieuwd. Dankzij deze verjongingskuur past deze Nissan ook weer bij het familie-gezicht van Nissan. Net als zijn kleinere broertje, de Nissan Qashqai, heeft hij verbrede V-Motion-grille gecombineerd met nieuwe lichtunits. Daarnaast zijn de mistlampen opnieuw vormgegeven en hebben de achterlichten nu LED-techniek.

Qua motorkeuze kan men kiezen uit een 1.6 liter benzinemotor of een 1.6 of 2.0 liter dieselkrachtbron. Ook bij de X-Trail kan men kiezen uit een manuele zesbak of X-tronic CVT-automaat en voor- of vierwielaandrijving.

De vanafprijzen zijn:

Qashqai: € 26.690,-

X-Trail: € 31.290,-

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394