Orderboeken nieuwe Kia Stonic geopend

door | sep 1, 2017

Kia heeft pas geleden de prijzen van de nieuwe Kia Stonic naar buiten gebracht. Voor een bedrag vanaf € 18.995,- wisselt hij van eigenaar. Dit nieuwe model staat eind september bij de dealers in Nederland.

Instapper: de EconomyLine

Het merk levert haar nieuwe B-segment cross-over met keuze uit maar liefst zeven uitrustingsniveaus. Er is gedacht aan zowel comfort, luxe en aan de zakelijke rijder.

Allereerst maken we kennis met de instapper, de EconomyLine. Deze standaard-uitvoering is voorzien van o.a. zes airbags, getint glas rondom, een zwarte grille met zilverkleurige omlijsting en bi-functionele projectiekoplampen met statische bochtverlichting. Dit mag dan wel de instapper zijn, de Koreanen hebben ook aan de vele veiligheidssystemen gedacht. Zo zijn ABS, Electronic Stability Control, Tire Pressure Monitoring System, Hill Assist Control en Vehicle Stability Management standaard van de partij.

Comfortline & ComfortPlusLine Navigator

Is het allemaal niet zoals je wilt en heb je meer te besteden, kies dan voor de Comfortline. Deze voegt zaken zoals airconditioning, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, Bluetooth-connectiviteit, verlichte make-up spiegels, stuurwielbediening voor audio en Bluetooth, een AUX- en USB-aansluiting en een zwevend 7 inch audiodisplay aan toe.

Bij de ComfortPlusLine Navigator-uitvoering krijg je nog eens parkeersensoren achter, cruise control, een lederen stuurwiel en pookknop en een 7 inch infotainmentsysteem met DAB+ en TomTom Live Services. Men kan, afhankelijk van de motorisering, kiezen uit 15 of 17 inch lichtmetalen velgen.

Nog luxer met de DynamicLine & ExecutiveLine

Weer een trapje hoger op de ladder, tref je de DynamicLine met o.a. elektrisch inklapbare buitenspiegels met richtingaanwijzer, LED-achterlichten en climate control. Laat je portemonnee het nog steeds toe, dan kan je kiezen voor de ExecutiveLine. Bij deze uitvoering tref je een verwarmbaar stuurwiel, verwarmbare voorstoelen en dodehoekdetectie aan.

Uitvoeringen voor de zakelijke rijder

Speciaal voor de zakelijke rijder, zijn er de Business Navigator & Business DynamicLine-uitvoeringen. De Business Navigator is leverbaar in combinatie met de 1.6 liter CRDi-motor. Als laatste is er ook nog de Business DynamicLine-uitvoering beschikbaar, die te herkennen is aan zijn zeer rijke uitrusting.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM. Via Kia Private lease, is de nieuwe Stonic te leasen vanaf € 319,- op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Benzine Kia Stonic

1.2 MPi EconomyLine (84 pk): € 18.995,-

1.2 MPi ComfortLine (84 pk): € 20.395,-

1.2 MPi ComfortPlusLine Navigator (84 pk): € 21.595,-

1.0 Turbo ComfortPlusLine Navigator (120 pk): € 22.995,-

1.0 Turbo DynamicLine (120 pk): € 24.595,-

1.0 Turbo ExecutiveLine (120 pk): € 25.495,-

Diesel Kia Stonic

1.6 CRDi Business Navigator (110 pk): € 26.995,-

1.6 CRDi Business DynamicLine (110 pk): € 27.995,-

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394