Prijs Volkswagen Golf Bluemotion 1.5 TSI bekend

door | aug 20, 2017

Volkswagen heeft het motorpalet verrijkt met een nieuwe versie: de 1.5 liter TSI BlueMotion. Deze motor is er zowel voor de Golf als Golf Variant. De Volkswagen Golf Bluemotion heeft een vanafprijs van € 27.050,-.

Twee zuinigheidsfuncties

In totaal is de 1.5 liter TSI BlueMotion voorzien van viercilinder. Echter kunnen dit er ook twee zijn, wanneer cilinderuitschakeling is geactiveerd. Wanneer je met een constante snelheid rijdt tussen 1.400 en 3.200 tpm, schakelt het systeem twee cilinders uit. Dit draagt bij aan een lager brandstofverbruik.

Ook beschikt hij over een “zeilfunctie”. Wanneer de krachtbron is gekoppeld aan een DSG-automaat, wordt hij tijdelijk uitgeschakeld als je het gaspedaal loslaat. Dit werkt tot een snelheid van 130 km/h.

Nette prestaties voor Golf BlueMotion

De 1.5 liter TSI BlueMotion zorgt in de Golf voor een 0-100-sprint van 9,1 sec. en een topsnelheid van 210 km/h. Het motorvermogen bedraagt 130 pk, terwijl het maximumkoppel neerkomt op 200 Nm.

Prijzen beginnen bij € 27.050,- voor de 5-drs. Volkswagen Golf Bluemotion, terwijl de Golf Variant 1.5 TSI BlueMotion leverbaar is vanaf € 28.150,-. Beiden beschikken over een handgeschakelde zesbak.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394