Tesla Model S en Tesla Model X krijgen updates

door | jun 23, 2017 | autonieuws, Tesla

De Tesla Model S en Tesla Model X worden continue verbeterd middels update. Deze updates worden vaak via wifi uitgevoerd. Deze maand is de Autopilot-functie aan de beurt. Deze functie krijgt verschillende updates. 

Verbeterde Autopilot-functies

Voor de Tesla Model S en Model X zijn nu aan aantal Autopilot-functies verbeterd. Denk hierbij aan Verkeersbewuste Cruise Control, Auto Lane Change, Autosteer en parallelle/rechte Autopark. Standaard zijn nu ook automatisch noodstop en waarschuwingen voor zijdelingse en frontale botsingen.

Uiteraard beschikt elke nieuwe Tesla standaard over de laatste hardware voor autonoom rijden.

Tesla Model X: opvallend veilig

De Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration heeft nogmaals bevestigd dat Tesla’s Model X tot de veiligste auto’s behoort. Dit komt o.a. door de nieuwste technologieën op het gebied van autonoom rijden.

De Tesla Model X wordt beloond met vijf sterren in alle categorieën. Daarmee is het de eerste SUV die uitsluitend vijf sterren heeft krijgt. In de Model X heb je ook de kleine kans op letsel van alle geteste SUV’s.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394