Nieuwe Volvo XC40 in alle opzichten modern

door | sep 22, 2017

In Milaan is de nieuwe Volvo XC40 onthuld. Het is een auto met aandacht voor uitstraling, een functioneel ontwerp en voorzien van uitgebreide veiligheidssystemen. Care by Volvo ontzorgt de gebruiker, Volvo On Call maakt auto delen mogelijk.

Aandacht voor uitstraling en functionaliteit

De keuze voor Milaan als stad om de auto te onthullen is niet toevallig. Milaan staat voor mode, kunst, design en lifestyle. Begrippen die Volvo met de nieuwe XC40 uit wil stralen. Met name het functionele interieur krijgt veel aandacht tijdens de bekendmaking. Er zijn bergvakken in de deuren en onder de stoelen en er is een plek om draadloos je smartphone op te laden. Bovendien zit er een heuse prullenbak in de middenconsole.

Veiligheidssystemen uit de XC60 en XC90 in de XC40

Volvo staat niet alleen voor creatief en alles wat Milaan uitstraalt. Volvo staat al decennia lang voor veiligheid. De nieuwe XC40 beschikt dan ook over de veiligheidssystemen waar zijn grote broers mee zijn uitgerust. Dat betekent onder andere dat de XC40 voetgangers, fietsers, voertuigen en grote dieren herkent en in de gaten houdt. Niet alleen bij het vooruit rijden op de weg, maar ook aan de achterkant van de auto, bij het uitparkeren en bij onoverzichtelijke situaties. Als er een aanrijding dreigt dan waarschuwt de Volvo de bestuurder en de andere weggebruiker. Hij bereidt zich voor op een aanrijding en remt als het nodig is. Tevens helpt de XC40 je om de auto binnen de lijnen te houden. Voor de assistentie bij het parkeren in kleine ruimten hoeft er voortaan niemand meer uit te stappen. De Volvo nieuwe XC40 heeft voor deze taak namelijk een 360°-camera aan boord.

Ontzorgen en autodelen mogelijk met de nieuwste Volvo

De Volvo XC40 is een stap in de richting van het gebruik van een auto, in plaats van het bezit van een auto. Hij wordt uitgerust met Care by Volvo. Dat betekent een haal- en-brengservice, tanken, schoonmaken en de mogelijkheid om online gekochte producten in de XC40 af te laten leveren. De Volvo On Call app geeft de XC40 eigenaar de mogelijkheid om de auto te delen zonder dat een fysieke sleutel overhandigd hoeft te worden.

Techniek en prijzen nieuwe Volvo XC40

De eerste nieuwe Volvo van de 40-serie maakt de XC familie compleet. Het model staat op een gloednieuw platform dat gebruikt gaat worden voor toekomstige modellen in de 40-serie. Daar zitten ook volledig elektrisch aangedreven versies bij. Over andere motoren is nog niets bekend. Voor de leaserijder is de prijs en het uitrustingsniveau van belang Hierover is nog niets bekend. Op 29 september is de Volvo XC40 voor het Nederlandse publiek te bestellen. De productie start in november.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

Wil je ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394