Weer bij de tijd: de vernieuwde Honda Jazz

door | aug 17, 2017

De wereld is een vernieuwde MPV rijker. De Honda Jazz is zojuist vernieuwd, met o.a. optische updates en een nieuwe motor.

Honda Jazz is weer up-to-date

Het Japanse merk heeft de Jazz voorzien van een herontworpen voorbumper en grille. Ook de koplampen zijn opnieuw getekend, waarmee hij in lijn loopt met andere modellen van Honda. Tenslotte is de achterkant tegen het licht gehouden. Het bumperontwerp is licht gewijzigd.

Daarnaast is het leveringsprogramma uitgebreid met een nieuwe lakkleur: Skyride Blue. Ook kan de klant kiezen voor een nieuwe Dynamic-uitvoering. Het exterieur wordt hierdoor sportiever, dankzij een frontsplitter en diffuser.

Nieuw: 130 pk sterke benzinemotor

Het motorenprogramma is verrijkt met een nieuwe benzinemotor: de 130 pk sterke 1.5 liter i-VTEC. Een handgeschakelde zesbak is standaard, maar optioneel is een CVT-automaat leverbaar.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij. De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Korenmijt 43, 5406 AN, Uden info@leaseaholic.nl tel: +31(0)41-3305576 kvk: 66127394