Zeven zitplekken voor Volkswagen Tiguan Allspace

door | sep 20, 2017

Vanaf november staat de Volkswagen Tiguan Allspace bij de VW dealer. Dit is een verlengde Tiguan, die ook als zevenzitter beschikbaar is. Interessant voor zakelijke rijders is de Comfortline Business uitvoering.

Een verlengde Tiguan

De VW Tiguan Allspace is een VW Tiguan die dik 20 centimeter langer is en een ruim tien centimeter langere wielbasis heeft. Dat betekent meer ruimte voor passagiers en bagage. Met de verschuifbare tweede zitrij helemaal naar voren heb je 700 liter bagageruimte. Klap je deze zitrij neer dan beschik je over 1775 liter. Bestel je hem met een derde zitrij dan houd je 230 liter over voor de sporttassen en de boodschappen, als alles zitrijen opgeklapt zijn.

Motorvarianten en aandrijving

De Tiguan Allspace is leverbaar met zowel benzine als dieselmotoren. Als je een benzine blok voorin wilt dan ben je aangewezen op de 150 pk 1.4 TSI. Wil je een diesel dan zijn er 2.0 TDI motoren beschikbaar met een vermogen tussen de 150 en 240 pk. Een DSG-automaat met dubbele koppeling behoort tot de keuzemogelijkheden. Voor de TSI motor is dat een zestrapsautomaat, voor de TDI motoren is dat een zeventrapsautomaat. De TDI motoren zijn ook met vierwielaandrijving te bestellen.

Complete Comfortline Business voor leaserijder

De Tiguan Allspace is verkrijgbaar in de bekende VW uitvoeringen: Trendline, Comfortline en Highline. Daarnaast is er een, op leaserijders gerichte, Comfortline Business. Bovenop de Comfortline worden met name de mogelijkheden voor (online) navigatie, media en smartphone uitgebreid. De Comfortline is al uitgerust met, onder andere, lichtmetalen velgen, kleurendisplay voor de boordcomputer, multifunctioneel stuur, Park Distance Control, Adaptive Cruis Control en 3-zone airconditioning.

Levering en prijzen VW Tiguan Allspace

Mocht je gelijk verkocht zijn en een VW Tiguan Allspace willen bestellen dan is er goed nieuws: dat is per direct mogelijk. De levering volgt vanaf medio november. De prijzen beginnen bij € 36.950,- voor de Trendline 1.4 TSI. De Comfortline Business is er als benzine variant voor € 38.950,-. De Comfortline Business 2.0 TDI (150 pk) kost € 44.490,-. Wil je de extra lengte van de Allspace gebruiken voor een derde zitrij dan betaal je € 599,- extra.

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Hoe rijdt een leaserijder minder schade?

Bij de meerderheid van de ongelukken waarbij zakelijke leaserijders betrokken zijn, gaat het om een kop-staartbotsing, zo blijkt uit recente cijfers van een groot leasebedrijf. Ook wordt er vaak schade gereden door het niet verlenen van voorrang. Dat geeft te denken...

Wil je ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394