ALD Automotive, Friesland Lease, Athlon en Alphabet zijn de beste Leasemaatschappijen van 2017/2018

door | dec 15, 2017

ALD Automotive is de beste leasemaatschappij in de categorie groot. In de categorie midden/klein is Friesland Lease de beste leasemaatschappij. Onder wagenparkbeheerders is Athlon tot beste leasemaatschappij verkozen. Nieuw dit jaar is de categorie beste Private Lease leasemaatschappij. Alphabet wint deze nieuwe categorie. Ruim 8.000 leaserijders hebben deelgenomen aan de verkiezing.

 Op 12 december zijn de resultaten bekendgemaakt van de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2017/2018 tijdens het VZR Lease Event 2017. De eerste prijs voor de Beste Leasemaatschappij 2017/2018 in de categorie grote leasemaatschappijen is overhandigd aan ALD Automotive. De tweede plaats wordt ingenomen door Alphabet. Arval is op de derde plaats geëindigd.

Middelgrote en kleine leasemaatschappijen

In de categorie middelgroot/klein is Friesland Lease als winnaar uit de bus gekomen. Wagenplan is tweede geworden en Wittebrug Lease derde.

Beste leasemaatschappij volgens wagenparkbeheerders

Wagenparkbeheerders hebben in hun categorie Athlon als winnaar verkozen. Wagenplan is tweede geworden onder wagenparkbeheerders. Derde is Alphabet geworden.

Beste Private lease leasemaatschappij

Nieuw dit jaar is de categorie Private Lease. Alphabet wint in deze nieuwe categorie. ALD Automotive is nummer twee geworden en IKRIJ.NL is als derde geëindigd.

Zevende keer

Voorzitter Jan van Delft: “Dit is de zevende editie van ons onderzoek. Wij zien positieve ontwikkelingen door de jaren heen. Dit jaar zijn een recordaantal van 8.294 enquêtes ingevuld. De categorie Private Lease is nieuw dit jaar. Bijna 2.000 private leaserijders hebben aan het onderzoek deelgenomen. Het gemiddelde rapportcijfer over de tevredenheid van hun leasemaatschappij ligt op een 8,1. Bij Private Leaserijders ligt dat 0,2 punten hoger op een 8,3. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten van het onderzoek en met de tevredenheid van de leaserijder.”

Onderzoeksopzet

Dit jaar hebben ruim 8.000 leaserijders de vragenlijst ingevuld. De resultaten zijn verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat is gespecialiseerd in tevredenheidsmetingen en opgenomen in het TOL rapport (Tevredenheid Over Leasemaatschappijen). De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende deelaspecten: Communicatie, Contractueel, Sturing, Onderhoud en Schade. Tevens is de Net Promoter Score wederom als Key Performance Indicator meegenomen. Nieuw dit jaar is het onderdeel Private Lease. Met bijna 2.000 ingevulde enquêtes geven private leaserijders hun mening over de verschillende leasemaatschappijen.

Lees hier het persbericht van Vereniging Zakelijke Rijders.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394