Alfa Romeo introduceert Giulia en Stelvio B-Tech

door | nov 26, 2018

Alfa Romeo komt met een tijdelijke B-Tech-uitvoering voor de Giulia en Stelvio. Er verschijnen van de modellen respectievelijk 150 en 100 exemplaren in Nederland. De Giulia B-Tech is leverbaar vanaf € 50.950,-. De Stelvio B-Tech kost op z’n minst € 67.990,-.

Alfa Romeo B-Tech gaat voor donker

De B-Tech-versie betekent donkere details. Kijk maar naar de buitenspiegelkappen, uitlaat-eindstukken, dakrails en raamomlijsting. Ook de V-vorm in de grille en het inzetstuk van de achterbumper zijn zwart. De Giulia beschikt standaard over 18 inch wielen, terwijl de Stelvio 20 inch velgen krijgt aangemeten. Mocht je dit als zakelijke rijder niet groot genoeg vinden, dan zijn er optioneel ook grotere maten verkrijgbaar.

De Giulia en Stelvio als duistere B-Tech-uitvoering, zijn standaard rijk uitgerust. Beide modellen beschikken over een infotainmentsysteem met 8,8 inch-display (en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto), adaptieve cruise control, parkeersensoren vóór en achter en bi-xenon koplampen.

Vijf motorversies voor Stelvio

Onder de kap is van alles mogelijk. Zo is de Giulia B-Tech te bestellen met een 2.0 liter benzinemotor (200 pk) en een 2.2 liter dieselkrachtbron (160 of 190 pk). Bij de Stelvio B-Tech is er nog meer mogelijk. Denk aan twee benzineversies (200 of 280 pk) en drie diesels (160, 190 of 210 pk).

Alle motorvarianten zijn standaard voorzien van een acht-trapsautomaat. Schakelen kan desgewenst ook manueel via de schakelflippers achter het stuur.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394