De nieuwste zakenauto’s op de Parijs Motorshow

door | okt 10, 2018

We waren weer aanwezig op de Persdag van de Parijs Motorshow. De nieuwe zakenauto’s van de beurs zie en lees je hier. Zie je liever de snelste auto’s, lees dan ook dit artikel van onze partner op Dagelijksauto.

Peugeot 508 SW

Peugeot had de stationwagon-versie meegenomen van de 508. De voorkant was altijd al erg geslaagd. De achterkant kreeg niet bij iedereen de handen op elkaar. We denken dat dat verandert met de komst van de SW. Deze “kont” vinden we erg geslaagd. Hij ziet er vol uit en deze groene/grijze kleur staat hem goed.

DS 3 E-Tense (plug-in)

De Plug-In versie van de DS3 combineert een prachtige en luxe uitstraling met een elektrische actieradius. 300 km lang kun je van het mooie interieur genieten voordat hij weer opgeladen moet worden. 300 km is namelijk de actieradius. Je kunt hem opladen in 30 minuten (via 100 kW) of in 5 uur via een 11 kW Wallbox.

Kia Proceed

Kia wil niemand teleurstellen met hun nieuwe Ceed. Daarom brengen ze er een stationwagon-versie van, 5-deurs en nu ook een Shooting Brake. Deze laatste is een combinatie tussen de stationwagon en 5-deurs. Hij is iets langer dan de stationwagon, maar heeft ongeveer 25 liter minder bagageruimte. Qua looks is de Proceed de knapste dochter van het Kia-gezin.

Toyota Corolla

Huh, de Corolla is er toch allang niet meer? Dat klopt, in 2007 kon de Corolla met pensioen. Hij werd opgevolgd door de Auris. Vermoedelijk is de naamsbekendheid van de Corolla nog steeds sterker dan de Auris, want je kunt weer een nieuwe Toyota Corolla bestellen. Hij is duidelijk de opvolger van de Auris, maar met een vleugje meer frivoliteit. De voor- en achterkant zijn opnieuw vormgegeven. Maar dat is niet het grootste nieuws, dat is de motorenaanbod. De belangrijkste motor, de hybride, is er nu in twee uitvoeringen. Namelijk een 122 pk en een 180 pk. Aan jou de keuze, heeft zuinigheid of sportiviteit je voorkeur?

BMW 3-serie

Misschien wel één van de belangrijkste primeurs, is de nieuwe BMW 3-serie. Hij stond er in verschillende kleuren, maar wel enkel in sedan-uitvoering. Natuurlijk komt er ook weer een stationwagon-versie van, maar BMW wacht nog even met de presentatie daarvan. De nieuwe 3 is weer herkenbaar, maar toch ook zeker nieuw. Vooral de voor- en achterbumper zijn duidelijk gewijzigd. De LED-lampen voor en achter, vallen daarbij duidelijk op! Het interieur is men gelukkig niet vergeten. Deze heeft vooral een technische update gekregen. Grotere schermen, meer mogelijkheden om je commando’s door te geven. O.a. meer “gebaar-bewegingen”. Dus met je hand bewegen voor het touchscreen.

Audi E-tron

De Audi E-tron is de eerste volledig elektrische Audi, maar hij ziet er niet volledig nieuw uit. Je zou er ook de nieuwe Q5 in kunnen zien. Uniek aan deze Audi zijn de buitenspiegels. Die zijn er namelijk, bijna, niet. Het zijn camera’s op een stokje met een beeldscherm aan de binnenkant van de deur.

Mercedes-Benz EQC

Ook Mercedes brengt met de EQC een directe tegenhanger van de Audi E-tron op de markt. De actieradius is net als bij de Audi ruim 400 km. Mercedes kiest ook voor een herkenbaar Mercedes uiterlijk. Als MB hier een benzine- of dieselmotor in gelegd zou hebben, dan zouden we het ook geloven. De grote grille is niet nodig voor de koeling van de elektromotoren, maar zorgen wel voor een herkenbaar Mercedes-uiterlijk.

 

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394