Elektrische Vespa Elettrica als zakelijk vervoersmiddel

door | okt 17, 2018

Eind vorig jaar kwam er vanuit Vespa een aankondiging van een elektrische scooter. Hierbij was de informatie wat beperkt. Vandaag de dag is er iets meer informatie, maar nog steeds niet erg veel. Wel is er met alle zekerheid te zeggen dat de Vespa Elettrica vanaf nu te reserveren is.

In 4 uur geheel opgeladen met 100 km actieradius

Een volledig elektrische aangedreven scooter. Daarmee wordt de elektrische motor in de Vespa Elettrica een belangrijk onderdeel. Met een oplaadtijd van 4 uur en een maximaal actieradius van 100 km wil Vespa de markt veroveren. Daarbij is de elektrische motor goed voor het milieu en levert deze 2 kW. Het piekvermogen bedraagt 4 kW.

Strengere wetten voor het milieu

Het aantal elektrische scooters blijft de komende jaren zeker stijgen en dat is nu al goed te zien. De wetten binnen de grote steden worden aangepakt en strenger gemaakt. De stad binnen komen met een benzine scooter? Dat gaat hem in veel grote steden al niet meer worden. De Elettrica is een goede uitkomst en biedt ook in de toekomst zeker veel voordeel. De Vespa blijft aan de buitenkant nagenoeg hetzelfde. Het enige wat erg opvalt zijn de blauwe accenten rondom de Elettrica. Hiermee kun je zeker goed voor de dag komen.

Prijs Vespa Elettrica

Veel mensen vragen zich nu waarschijnlijk af wat deze Elettrica dan moet gaan kosten. De prijs, in Nederland, komt op € 6.629,-. Dit maakte Vespa kort geleden bekend. Half november 2018 start de levering voor Europa en begin 2019 zal de Elettrica ook zeker naar Nederland komen.

Je kunt je mobiliteitsbudget ook inzetten voor deze elektrische Vespa. Informeer voor meer mogelijkheden bij je leasemaatschappij of werkgever óf vraag het ons.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394