Gaat de Toyota Auris voor goud?

door | mrt 18, 2018

De Toyota Auris, de opvolger van de Corolla uit 2007, gaat alweer voor de derde generatie. Auris betekent goud en gaat dit op voor de derde generatie die zijn werelddebuut maakte op de autosalon van Genève?

Maar liefst twee hybride motoren

Naast de “gewone” benzine motoren krijgt de nieuwe Auris maar liefst twee hybride aandrijflijnen. De koper heeft de keus uit een rustige of vlotte aandrijflijn. Voor een “normale” rijstijl heeft de rijder de beschikking over een 1.8-liter, 90 kW/122 pk sterke motor met een dito laag brandstofverbruik. Deze motorisering is echter ook zeer vlot te berijden. De krachtigere motor met 132 kW/180 pk, 2.0-liter heeft een hoger verbruik. En natuurlijk het plezier van een krachtigere motor.

Een diesel is voor de Auris niet leverbaar. Toyota heeft ook aangegeven niet meer te investeren in dieselmotoren.

Uitrusting

De nieuwe Auris krijgt een hoger uitrustingsniveau. Led koplampen en led achterlichten. Uitgebreide veiligheidssystemen zullen ook opgenomen worden, zoals de Toyota Safety Sense. Dit omvat: rijstrookwaarschuwing, automatisch grootlicht, bots preventie systeem en voetgangersdetectie, adaptieve cruise control en verkeerbord herkenning.

Carrosserie

De nieuwe auto is ook tweekleurig te krijgen. Het dak en de stijlen zijn dan wel in zwart uitgevoerd. De hatchback is er alleen in 5-deurs en de achterklep gaat helemaal open tot aan het dak.

Prijs

De prijzen lopen uiteen van zo’n 21 mille tot 30 mille. Afhankelijk van uitvoering en/of automaat.. De Auris is uiteraard ook beschikbaar als private lease auto. Informeer hiervoor bij je leasemaatschappij.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394