Gelimiteerde sportieve Nissan Micra N-line en Juke N-line nu in de showroom

door | dec 7, 2017

De Nissan Micra en de Juke zijn tijdelijk leverbaar in een speciale gelimiteerde N-line edities. Deze edities zijn gebaseerd op de N-connecta uitvoeringen en voorzien van sportieve NISMO accessoires. Voor deze opvallende extra’s ter waarde van € 2000.- hoeft de leaserijder niets extra’s te betalen ten opzichte van de N-connecta uitvoeringen.

NISMO styling

De N-line modellen zijn verkrijgbaar in de NISMO kleuren Pearl White en Silver. Om het geheel sportief af te maken is er gekozen voor een Black Exterior-pakket met rode accenten. Zo zijn de spiegelkappen in het rood uitgevoerd en zijn er rode accenten doorgevoerd in de dorpels en de voor en achterbumpers. N-Line badges zijn terug te vinden in zowel het interieur als op de achterzijde van de wagen. Lichtmetalen velgen maken het sportieve uiterlijk af.

Complete uitrusting voor de leaserijder

De standaard rijke uitrusting van de N-connecta uitvoeringen en dus ook de N-Line bestaat onder andere uit het 7 inch NissanConnect multimedia navigatiesysteem met touchscreen. Daarnaast zijn een USB-/iPod aansluiting, Bluetooth en Smarthphone-connectiviteit standaard onderdeel van dit systeem. De rijke uitrusting van de N-Line wordt compleet gemaakt met lederen stuurwiel, automatische airco en elektrisch bedienbaar en verwarmde buitenspiegels.

Krachtbronnen en prijzen Nissan Micra en Juke N-line

De Micra N-Line is voorzien van een handgeschakelde IG-T 90-benzinemotor met een vermogen van 66 kW/90 pk bij 140 Nm trekkracht. De Micra N-Line is te koop voor € 19.390.-, bijtelling € 145,-. In de Juke N-Line ligt de handgeschakelde DIG-T 115 benzinemotor met een vermogen van 85 kW/115 pk bij 190 Nm. De Juke N-Line kost € 25.990.-, bijtelling € 194,-.

Beide N-Line modellen zijn vanaf nu te bestellen. Voor de leaserijder die zijn oog heeft laten vallen op één van de twee modellen geldt dat de N-Line edities in beperkte oplage worden geleverd.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394