Meer voor zakelijk rijdend Nederland: de Hyundai Kona Electric

door | aug 23, 2018

Hyundai heeft de prijzen van de Hyundai Kona Electric vrijgegeven. Hij is (enigszins) betaalbaar voor de particulier, maar des te interessanter voor de zakelijke rijder. De prijslijst start bij € 39.195,- met 4% bijtelling voor de leaserijder.

64 kWh grootste actieradius

De Kona Electric is in de beginfase enkel leverbaar als 64 kWh-variant. Later volgt tevens een kleiner accupakket van 39 kWh. Hierdoor wordt hij goedkoper, maar lever je wel elektrische kilometers in. Voor de zakelijke rijder is dus de 64 kWh-versie het meest interessant, waarmee je 482 km ver komt. Met een 100 kW-snellader is de batterij binnen 54 minuten voor 80% opgeladen.

Indrukwekkend koppel

Een 204 pk sterke elektromotor met 395 Nm koppel is verantwoordelijk voor de aandrijving. De acceleratie van 0-100 km/h duurt 7,6 sec. Bij 167 km/h houdt de Kona Electric het voor gezien.

Hyundai Kona Electric Premium eerst naar Nederland

Hyundai levert de Kona Electric als Comfort (de basisuitvoering), Fashion en Premium. Het prijskaartje van de eerstgenoemde versie werd eerder in dit artikel al genoemd: € 39.195,-. De Fashion en Premium verlaten de showroom voor respectievelijk € 41.495,- en € 44.995,-. De duurdere Premium komt eind augustus al naar Nederland. De twee goedkopere uitvoeringen verschijnen in 2019 bij de dealers.

De standaarduitrusting van de Hyundai Kona Electric omvat onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, elektrische ramen vóór en achter, automatische airco, digitale radio en een 7 inch infotainmentsysteem. Laatstgenoemde ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394