Land Rover levert nu ook Range Rover P400e Plug-In Hybride

door | okt 15, 2017

De Range Rover is vernieuwd. Voor het eerst in de historie van het model is er een Plug-In Hybride versie verkrijgbaar, de Range Rover P400e. De RangeRover staat bekend om zijn combinatie van luxeus vervoer en off-road kwaliteiten. Beide kenmerken zijn nog verder verbeterd met de komst van het nieuwe model.

Comfortabele stoelen dragen bij aan het luxueuze karakter

Te beginnen met de stoelen. De voorstoelen van de vernieuwde Range Rover beschikken over bredere en diepere kussens. Er zal voor iedereen een goede zitpositie te vinden zijn, want de stoel is op 24 manieren verstelbaar. En zelfs de armsteunen zijn verwarmbaar. Echt ontspannen doe je natuurlijk niet voor- maar achterin een auto, in ieder geval wel in de vernieuwde Range Rover. Als je in de stoelen, die iets breder en zachter zijn geworden, hebt plaatsgenomen kun je een keuze maken uit 25 Hotstone massageprogramma’s. Ook de ledematen kunnen ontspannen dankzij de verwarmde arm-, kuit- en voetsteunen. In de lange versie is er achterin bijna 20 cm extra beenruimte. De stoelen zijn te bedienen met een app op je telefoon.

Op je wenken bediend in de vernieuwde Range Rover

Niet alleen de stoelen zijn aangepast, maar ook de rest van het interieur is verbeterd. Op de middenconsole zijn twee 10 inch touchscreens te vinden die met elkaar in verbinding staan. Dat betekent dat je het beeld van het ene naar het andere scherm kan swipen. Verder zijn er zeventien connectiemogelijkheden, waaronder een stopcontact een usb en een hdmi aansluiting. Ook een 4G wifi-hotspot is aanwezig, tot een maximum van acht devices. Andere snufjes zijn de zonwering die je bedient door met je hand naar voren of naar achteren te bewegen voor de binnenspiegel en de luchtverfisser op basis van ionisatie.

Range Rover P400e voor de leaserijder

Bijzonder aan de vernieuwde Range Rover is dat hij leverbaar is als Plug-In Hybride. De krachtbronnen van de Range Rover P400e bestaan uit een 2.0 benzinemotor en een elektromotor. Bij elkaar leveren ze een vermogen van 404 pk en een koppel van 640 Nm. De motoren drijven permanent alle vier de wielen aan. Schakelen doet de 8-traps automaat voor je. Deze combinatie brengt je in 6,8 seconden naar een snelheid van 100 km/uur en stopt met versnellen bij 220 km/uur.

Land Rover maakt handig gebruik van het feit dat een elektromotor bij elk toerental de volledige trekkracht beschikbaar heeft. De vernieuwde Range Rover is voorzien van technologie waarbij deze trekkracht ingezet wordt bij offroad-stuurkunsten op lage snelheid.

Batterij met garantie

Op de batterij zit garantie. Dat houdt in dat er gegarandeerd wordt dat hij over 70% van zijn capaciteit beschikt gedurende 8 jaar of 160.000 kilometer. Het is mogelijk om zo’n vijftig kilometer volledig elektrisch te rijden. Het opladen van de batterij duurt 7,5 uur wanneer je dat doet via een reguliere aansluiting. Met een speciale wallbox breng je de oplaadtijd terug tot 2 uur en 45 minuten. De opgegeven CO2 uitstoot van de vernieuwde Range Rover is 64 g/km.

Prijzen en uitvoeringen

Behalve als Plug-In Hybride is de Range Rover er ook als diesel en in een SVAutobiography Dynamic uitvoering. Deze laatste is de meest luxe Range Rover in de serie en de krachtigste ooit. Hij is voorzien van een vernieuwde V8 benzinemotor die 565 pk levert en in ruim 5 seconden de 100 km/uur aantikt. De 3.0 diesel is de minst prijzige Range Rover met een vanafprijs van € 135.475,-. De Range Rover P400e PHEV kost minimaal € 139.195,-. De exclusieve SVAutobiography Dynamic komt voor € 256.380,- op naam te staan. Bestellen kan per direct.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Wil je ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394