Mitsubishi Outlander PHEV 2e druk

door | sep 5, 2018

Als we het hebben over de bestverkochte plug-in hybride auto vanaf 2013, dan hebben we het natuurlijk over de Mitsubishi Outlander PHEV. Die is nu verbeterd, maar verrassend genoeg niet duurder geworden. Dat hoort de zakelijke rijder uiteraard graag. Hij heeft nu 22% bijtelling, maar vanwege zijn plug-in techniek in combinatie met zijn sterkere motor is hij nu zuiniger, maar ook sneller… Dat hij in september al in Nederland arriveert is namelijk een extra bonus.

Tal van uiterlijke verbeteringen

Mitsubishi komt met een Outlander die men al snel als Outlander zal herkennen. De auto ziet er nagenoeg hetzelfde uit. Hetgeen waar de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV zich mee onderscheidt zijn de LED-mistlampen, Bi-LED koplampen, Two-tone lichtmetalen 18-inch spaakvelgen en aan skidplate voor de voor- en achterzijde.

De interieurstylist is aan het werk gezet

In alle versies van de Outlander PHEV is het instrumentenpaneel verbeterd en is de middenconsole vernieuwd. Zie bijgevoegde afbeeldingen. Niet is er alleen aan de bestuurder gedacht, ook aan de achterpassagiers is gedacht. Daar zijn USB-aansluitingen te vinden en zijn er ventilatieroosters geplaatst. Verder zijn alle versies voorzien van een hoogwaardig comfort tec-synthetisch leer. De luxere Instyle en S-Edition krijgt hele exclusieve lederen bekleding.

Onder de motorkap van de Outlander PHEV

Onderhuids zijn misschien wel de grootste verbeteringen te vinden. Zo is de Mitsubishi Outlander PHEV voorzien van een nieuwe aandrijflijn. Er is speciaal voor deze plug-in hybride een 2.4 liter motor ontworpen (Atkinson-style). Dit was eerst een 2.0 liter. Deze PHEV heeft daarmee in tegenstelling tot zijn voorganger 10 kW/14 pk extra in de elektromotor. Samenvattend houdt dit in dat de benzinemotor 15% sterker is geworden en dat de accu 10% sterker is geworden. Dit is nogal een verschil met de vorige Outlander PHEV die de 2.0 onder zijn motorkap heeft. Lees hier onze rijtest met de 2.0 Mitsubishi Outlander PHEV.

Door de nieuwe WLTP-meetmethode resulteert deze grotere accu en sterkere aandrijving in een elektrische actieradius van 55 km. Ook kan met tot 135 km/u elektrisch rijden. Bij voldoende accucapaciteit kan de bestuurder zelf kiezen om de verbrandingsmotor te ontzien en dus elektrisch door het leven te gaan.

Wat kost Mitsubishi Outlander PHEV?

De Mitsubishi Outlander PHEV is er in vijf verschillende smaken. De prijzen zijn met al deze prachtige technologie ontzettend scherp,  Al vanaf € 35.990,- euro kan hij voor de deur staan. Daarin zit standaard: lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, zeven airbags en active stability, dual-zone climate control, SDA- multimediasysteem met touchscreen en traction control.

De duurste uitvoering is de S‑Edition en die onderscheidt zich met Dark Chrome 18-inch two-tone lichtmetalen spaakvelgen, skidplates in carrosseriekleur aan de voor- en achterzijde, zwarte dakrails en het ontzettend fraaie Ultrasonic Misacceleration Mitigation System. De S-Edition rolt de fabrieken uit voor de scherpe prijs vanaf € 50.990,- euro

Actie actie

Mitsubishi geeft tijdelijk gratis een laadpas weg. Voor elke Outlander PHEV die tussen september 2018 en mei 2019 besteld wordt, krijg je een laadpas die je tot eind 2019 gratis kunt gebruiken. Dit voordeel kan oplopen tot € 1.400,-. Hoe leuk is het om dan zoveel mogelijk elektrisch te laden? Want des te meer je laadt, des te groter je voordeel!

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394