Nissan Leaf nu nog interessanter voor leaserijders

door | okt 8, 2017

Vanaf het begin van deze maand kun je de nieuwe elektrisch aangedreven Nissan Leaf bestellen. Deze 2.Zero Edition is met zijn complete uitrusting en zijn netto bijtelling vanaf € 47,- per maand interessant voor leaserijders.

Introductieversie Nissan Leaf 2.Zero Edition

De introductieversie van de nieuwe Nissan Leaf heet 2.Zero Edition. Deze versie is van buiten voorzien van 17-inch lichtmetalen velgen en metallic lak in een lichte (Spring Cloud) of donkere (Brillant Black) kleur. Binnenin zul je het niet snel koud krijgen, want zowel de stoelen als het stuur zijn verwarmbaar. Multimedia verbinding is er via Apple CarPlay en Android Auto. Dit is te bedienen met een 7-inch kleurenscherm.

Elektrisch rijden en laten rijden

Het ProPilot systeem in de Nissan Leaf 2.Zero Edition maakt gedeeltelijk autonoom rijden op de snelweg mogelijk. Voor de momenten dat je de auto zelf bestuurt is er het e-Pedal. Met dit pedaal laat je de auto accelereren en tot stilstand komen.

Elektrische aandrijving

De krachtbron die je met het e-Pedal aanspreekt is een 150 pk sterke elektromotor. Het koppel van de motor is 320 Nm. Het voordeel van een elektromotor is dat het koppel vanaf 0 toeren per minuut al beschikbaar is. De nieuwe Nissan Leaf heeft een actieradius van 378 kilometer (NEDC methode) dankzij een batterij van 40 kWh. Op basis van onze praktijkervaring zal dit uitkomen op een gemiddelde actieradius van (40 x 60) 240 km. In Europa zijn meer dan vijfduizend Chademo-snelladers waarmee de batterij weer op te laden is.

Prijs en levering Nissan Leaf

De Nieuwe Nissan Leaf 2.Zero Edition is te koop vanaf € 34.990,- Uitgaande van 40,85% belasting en 4% bijtelling komt dit neer op een netto bijtelling van € 47,- per maand. Dit maakt hem een ideale kandidaat voor leaserijders! Bestellen is al mogelijk. De eerste modellen zullen in februari 2018 geleverd worden.

Ps. Headerfoto zijn Amerikaanse Nissan Leaf’s

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

Wil je ook leaseautonieuws op je website tonen?

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394