Voor zakelijke rijders: de nieuwe BMW 3 Serie

door | okt 5, 2018

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is onthuld tijdens de Autosalon van Parijs, en dat betekent interessant nieuws voor de zakelijke rijder. Hij oogt nog dynamischer en qua technologie maakt hij een sprong voorwaarts. Op 9 maart 2019 volgt de marktintroductie.

Digitaal instrumentarium

De 3 Serie Sedan maakt een dynamische indruk, dankzij de toegenomen lengte (+85 mm) en breedte (+16 mm). De afmetingen zijn als volgt: 4.709 mm (lengte), 1.827 mm (breedte) en 1.442 mm (hoogte). De wielbasis is met 41 mm gegroeid. Dit betekent meer beenruimte voor de achterste inzittenden.

Het interieur is een stuk digitaler geworden, te danken aan het digitale instrumentarium en het centrale touchscreen. Er zijn een flink aantal fysieke bedieningsknoppen gebleven. Iets dat wel zo prettig is voor de meest gebruikte functies, zoals bijvoorbeeld het radiovolume.

Ook als plug-in hybride

Bij de marktintroductie van de BMW 3 serie zijn er zes motorvarianten beschikbaar. Om te beginnen zijn er de 320i (184 pk) en 330i (258 pk). Voor de kilometervreters onder ons is er goed nieuws te melden: voor hen valt er meer te kiezen. Zo is de 3 Serie Sedan leverbaar als 318d (150 pk), 320d (190 pk), 320d xDrive (190 pk) en 330d (265 pk). Op een later moment volgt ook een vernieuwde plug-in hybride 3 Serie!

Een Steptronic-automaat wordt standaard geleverd in combinatie met de benzinemotoren en bij de twee sterkste diesels. De overige krachtbronnen hebben een manuele zesversnellingsbak.

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394