Het EV Jaarboek 2021: álles over elektrisch rijden

door | nov 26, 2020

Met de snelle opmars op de Nederlandse wegen kon het niet uitblijven: deze week verscheen het eerste echte jaarboek over uitsluitend elektrische auto’s en elektrisch rijden: het EV Jaarboek 2021. In liefst 180 pagina’s worden berijders én geïnteresseerden bijgepraat. De uitgave bespreekt en toont alle bestaande en nieuwe modellen op de markt, en geeft uitvoerige informatie over kosten, het opladen en het rijden.  

Wie de overstap naar een Electric Vehicle (EV) overweegt, loopt tegen tal van vragen op. Aan welke voorwaarden moet je huisaansluiting voldoen? Hoe kun je het beste en goedkoopste je elektrische auto laden? En hoe moet je eigenlijk rijden met een elektrische auto? In liefst 180 pagina’s geeft het EV Jaarboek de antwoorden.   

De redactie beschrijft tevens alle elektrische auto’s van nu en 2021 op de Nederlandse markt, compleet met foto’s, specificaties en rijtesten. Zo kun je aan de hand van het EV Jaarboek 2021 je ideale elektrische auto vinden. 

EV is geen hype

Bijna 25 procent van alle nieuw verkochte auto’s was vorige maand volledig elektrisch. Er rijden op dit moment al 150.000 elektrische auto’s in ons land. En de mobiliteitsrevolutie lijkt op handen: meer dan de helft van de Nederlanders denkt op termijn een elektrische auto te kopen!

Niet moeilijk, wel anders!

De aanschaf of lease van een elektrische auto vraagt van de berijder dat die zich minimaal een beetje verdiept  in belangrijke randzaken: de laadsnelheid van de auto, de mogelijkheden van het thuisladen – een aansluiting van 1, 2 of 3 fasen? – en hóe je de elektrische auto thuis en onderweg oplaadt. Welke kosten zijn er mee gemoeid? En waar moet je allemaal aan denken als je elektrisch rijdt?

Verstandig en leuk   

Voor iedereen die een elektrische auto rijdt of wil rijden is het EV Jaarboek 2021 een must. Je bent helemaal op de hoogte, je kunt de juiste keuzes maken en onderbouwd meepraten. Verstandig om voor jezelf te kopen, leuk om te krijgen.

Eerste exemplaren uitgereikt

De eerste exemplaren van het EV Jaarboek 2021 zijn inmiddels uitgereikt. Het boek wordt positief ontvangen en gezien als een waardevolle aanvulling op het elektrische kennisniveau met een duidelijk overzicht van álle elektrische auto’s.

Een compilatie van de eerste uitgereikte exemplaren is in de bijlage te vinden. Het EV Jaarboek is te bestellen op www.evjaarboek.nl. Kosten: € 19,95 inclusief verzendkosten.

Over de auteurs

De samenstellers Jasper Engel en Joeri van Dam hebben hun strepen verdiend op het vlak van elektrisch rijden. Jasper Engel traint aankomend EV Adviseurs. Joeri van Dam helpt berijders en bedrijven bij hun zakelijke/elektrische mobiliteit. Beiden weten wat belangrijk is voor (aankomende) berijders en bedrijven als zij kiezen voor schone mobiliteit. Door hun ervaring bij autodealers, auto-importeurs en leasemaatschappijen weten ze precies wat belangrijk is voor welke partij. 

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Ervaar elektrisch rijden op de EV Experience

Altijd al willen weten hoe een elektrische auto of waterstofauto rijdt? Die ervaring kun je heel makkelijk opdoen tijdens de EV Experience. Deze wordt van 2 t/m 4 oktober gehouden op het vernieuwde Circuit Zandvoort. De (garage)deuren zijn dagelijks geopend van 10:00...

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Geef zakelijke rijder per 1 juli al keuze in bijtelling

Het coronavirus heeft het reisgedrag van werknemers ingrijpend veranderd.  Ruim een kwart* van de zakelijke rijders wil ook na de coronacrisis vaker blijven thuiswerken. Ook privé-kilometers nemen af, met uitzondering van die voor vakanties met de eigen auto. Het is...

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

En ja, dan ben je ineens Autopersonality of the Year

De Nationale Auto Awards hebben een verkiezing georganiseerd voor diverse doelgroepen en bedrijven in de autobranche. Denk daarbij aan het beste schadeherstelbedrijf, universeel autobedrijf, autorijschool van het jaar, maar ook de Autopersonality of the Year. Mijn...

LeaseAholic

Wij helpen de leaserijder bij de keuze voor een nieuwe leaseauto, leaseofferte, leasecontract en/of leasemaatschappij.

De schakel tussen u en de leaserijder!

CONTACTGEGEVENS

Loopkantstraat 25,
5405 AC, Uden
info@leaseaholic.nl
tel: +31(0)41-3305576
kvk: 66127394